Routes De Loonse & Drunense Duinen


Nationaal Park Loonse & Drunense Duinen

In Nationaal Park Loonse & Drunense Duinen vind je bos, heide en heel veel zand. Het is één van de grootste stuifzandgebieden van West-Europa. Vanaf De Rustende Jager in Biezenmortel starten diverse routes van 40 - 120 kilometer.

Kies de route en de fiets die bij jou past. De routes en instructies worden in de week van 26 juni per mail aan de deelnemers verstuurd. Een Komoot abonnement is dus niet noodzakelijk.

Loonse & Drunense Duinen: MTB- en gravelroutes


De mountainbike route leidt je over de mooiste single tracks van de Loonse & Drunense Duinen. Dit is een technisch parcours met korte steile klimmetjes en afdalingen. In combinatie met de route in Giersbergen kom je op 40 kilometer

Op de mountainbike route is een vignet verplicht. Neem uiterlijk 18 juni contact op met de organisatie als je nog geen Natuurmonumenten vignet hebt.

Naast de single track MTB-route kan je ook kiezen voor 2 offroad lussen van 40 kilometer, die geschikt zijn voor de MTB of gravelbike. Net iets minder technisch, maar zeker net zo mooi!

Bij de start ontvang je 2 bidons met goodies en vouchers voor koffie/thee en taart bij start/finish. Daarna fiets je op eigen gelegenheid de route van je keuze. 

Loonse & Drunense Duinen: Toer- en racefietsroutes 

Toffe fietspaden langs prachtige zandvlakten en paden over de heidevelden, dat is wat de Loonse & Drunense Duinen te bieden hebben!

Deze routes kan je fietsen op de racefiets, maar met een gewone fiets kan je hier ook zeker goed uit de voeten. Fiets 40, 80 of 120 km.

Bij de start ontvang je 2 bidons met goodies en vouchers voor koffie/thee en taart bij start/finish. Daarna fiets je op eigen gelegenheid de route van je keuze.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen