Wat gebeurt er met het geld?

Iedere deelnemer aan De Duchenne 40 haalt minstens € 40,- op voor Duchenne Parent Project. Dat is een euro voor elk waardevol levensjaar van elk kind en elke jongvolwassene met Duchenne.

Tijdens de eerste editie van De Duchenne 40 in 2020 zamelden de 550 deelnemers ruim € 158.000,- in voor belangrijk onderzoek naar beter zorg voor mensen met Duchenne Spierdystrofie. Dat gaan we dit jaar zeker overtreffen! Samen zorgen we ervoor dat iedereen met Duchenne minstens 40 jaar wordt met een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven! 

Impact

In 2006 leefden Duchenne kinderen vaak niet langer dan 16 jaar en nu studeren ze en vinden een baan. Dat is een ongelofelijk resultaat! Mede dankzij de impact van De Duchenne 40 is de kwaliteit van leven voor jongvolwassenen met Duchenne sterk verbeterd!

Klik op de onderstaande icoontjes voor een toelichting van de kosten.

Marketing &
communicatie

Marketing & communicatie

Denk aan kosten voor:
- Website
- Online marketing
- Promotiemateriaal
- Advertenties

Fundraising &
administratie

Fundraising & administratie

Denk aan kosten voor:
- CRM systeem
- Online tools
- Incentives
- Financiële administratie

Team
De Duchenne 40

Team De Duchenne 40

Denk aan kosten voor:
- Goed geschoold personeel
- Huur kantoorruimte
- Kantoor overhead

Event
productie

Event productie

Denk aan kosten voor:
- Brandstof
- Eten & drinken
- Materialen
The Event Foundation

Duchenne Parent Project (DPP) is een ouderorganisatie zonder kantoor. De organisatie van De Duchenne 40 is daarom in handen van Stichting The Event Foundation.

The Event Foundation schenkt de netto-opbrengst van De Duchenne 40 aan DPP. The Event Foundation faciliteert fondsenwervende evenementen in opdracht van goede doelen. De daadwerkelijke organisatie besteedt The Event Foundation uit aan Emolife Events.

Door haar charitatieve doelstelling schenkt The Event Foundation de opbrengsten van events en campagnes netto door aan het goede doel. The Event Foundation is door de belastingdienst aangewezen als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).

Meer informatie vind je op www.eventfoundation.nl.

Vragen over bovenstaande tekst? Mail naar info@deduchenne40.nl of bel naar 088-3665460.


Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen