Jouw persoonlijke sponsorpagina

Elke deelnemer van De Duchenne 40 heeft een persoonlijke sponsorpagina met handige tips en tools.


 

 1. Stel een profielfoto in

Ga naar het deelnemersoverzicht, zoek jouw persoonlijke sponsorpagina en login om te bewerken. Klik rechts boven op ‘bewerk pagina’ en stel een mooie (liggende) foto in. Zo krijgt jouw sponsorwerving een gezicht!


 2. Schrijf een motivatie

Laat iedereen weten dat jij je inzet voor mensen met Duchenne! Schrijf op jouw profielpagina een pakkende motivatie, die laat zien waarom jij meedoet met De Duchenne 40. Jouw deelname maakt een verschil! 3. Stel jezelf een doel

Stel jezelf een sponsordoel en stel datstreefbedrag in. Streefbedrag gehaald? Verhoog hem dan! Door voor jezelf een doel te stellen, heb je iets om naartoe te werken en motiveer je sponsors om nét even wat meer te doneren.


 4. Geef geregeld updates

Houd je omgeving op de hoogte van jouw voorbereidingen door leuke updates te schrijven en delen. Voeg deze via het tabblad 'updates' toe. Kleed je update leuk aan en voeg een foto of video van je training of sponsoracties toe.


 5. Deel jouw sponsorverzoek

Via de groene knop “€ Deel sponsorverzoek” op je persoonlijke pagina deel je nu heel eenvoudig een sponsorverzoek. Kies een bedrag en deel het via de social media knoppen. Makkelijker kan het niet!

Deel jouw profiel

#Durftevragen! Zet je social media in en deel jouw profiel met deze tips!

Social media tips

Organiseer een actie

Doe inspiratie op en gebruik de tools om een te gekke actie te organiseren.

Sponsoracties

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen