Routes Utrechtse Heuvelrug


Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug

Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug is één van de grootste bosgebieden van Nederland. Speelse heuvels en vlakke heidevelden wisselen elkaar af. Vanaf het Beauforthuis in Austerlitz starten diverse routes van 40 - 120 kilometer.

Kies de route en de fiets die bij jou past. De routes en instructies worden in de week van 26 juni per mail aan de deelnemers verstuurd. Een Komoot abonnement is dus niet noodzakelijk.

Utrechtse Heuvelrug: MTB-routes


De mountainbike route leidt je over de mooiste single tracks van de Utrechtse Heuvelrug. Er zijn 2 verschillende lussen van 40 km of kies voor de 80 km optie. Bij de start ontvang je 2 bidons met goodies en vouchers voor koffie/thee en taart bij het Beauforthuis. Daarna fiets je op eigen gelegenheid de route van je keuze. Op de mountainbike routes is een vignet verplicht. Neem uiterlijk 18 juni contact op met de organisatie als je nog geen Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug vignet hebt.

Utrechtse Heuvelrug: Gravelroutes

Ontsnap aan de drukte van de stad en kom tot rust op de Utrechtse Heuvelug. De gravelroutes gaan over onverharde bospaden, het boerenland, langs kastelen en buitenplaatsen. Geniet van vette gravelpaden en fiets 40 of 80 km. Bij de start ontvang je 2 bidons met goodies en vouchers voor koffie/thee en taart bij het Beauforthuis. Daarna fiets je op eigen gelegenheid de route van je keuze.

Utrechtse Heuvelrug: Toer- en racefietsroutes 

Glooiende fietspaden door prachtige bossen afgewisseld met prachtig heide landschap, dat is wat de Heuvelrug te bieden heeft! Deze routes kan je fietsen op de racefiets, maar met een normale fiets kan je hier ook zeker goed uit de voeten. Fiets 40, 80 of 120 km. Bij de start ontvang je 2 bidons met goodies en vouchers voor koffie/thee en taart bij het Beauforthuis. Daarna fiets je op eigen gelegenheid de route van je keuze.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen